Xoria Deluxe Hotel, Alanja , Turska
Avionom iz Niša, Beograda

LOKACIJA

Izgradjen 2017. godine, luksuzni hotel se nalazi na 15km udaljenosti od Alanje, od aerodroma u Antaliji 120km. Sadržajan hotel poseduje široku peščano šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica. Za goste hotel izgradjen je podzemni prolaz kao lakši pristup plaži.

HOTELSKA PONUDA

Glavni resotran u kome se serviraju doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna užina po principu samoposluživanja, bar pored bazena, bar na plaži u kome se serviraju užine, Xoria patiserija, Xoria a la carte restoran sa specijalitetima turske kuhinje, bar u lobiju, Aqua Xoria bar pored bazena, bar u disku, otvoreni bazen, bazen sa Aqua parkom, dečiji bazen sa Aqua parkom, dečiji bazen, zatvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen za decu, Za najmladje goste organizovan je program i zabava u mini klubu , uzrast 4-12 godina. Spa centar je opremljen specijalno dizajniranim turskim kupatilom, parnim kupatilom, fitnes centar, salon lepote sa raznim tretmanima. U okviru hotela i na plaži su organizovane sportske aktivnosti. Hotel poseduje mini market. Wifi je dostupan u hotelu i ne naplaćuje se dodatno.

SMEŠTAJ

U okviru hotela je ukupno 304 soba, a u našoj ponudi su standardne sobe, pogled kopno ili pogled na more, veličine 28m2, moguć je smeštaj do 3 odasle osobe i jednog deteta do 13 godina. Porodične sobe su veličine 50m2 , poseduju dve odvojene prostorije, moguć je smeštaj do 4 odrasle sobe i 2 deteta do 13 godina.

Sve sobe su klimatizovane, ukusno dizajnirane, poseduju kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, u sobama je satelitska TV, mini bar, sef, laminat na podu, balkon.

 

USLUGA

Usluga je ultra all inclusive,

Uključeno u koncept: doručak, ručak,večera, kasni doručak, ponoćna užina, usluga u a la carte restoranu uz rezervaciju jednom u toku boravka, sladoled u odredjeno vreme, pića lokalna na barovima i u restoranima prema satnici, minibar koji se napuni prilikom check in-a ( dodatno punjenje se plaća), ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, peškiri za plažu, fitnes, tursko kupatilo, parno kupatilo, mini klub, stoni tenis, pikado,

Dodatno se naplaćuje: obroci i pića izvan vremena predvidjenog za koncept, uvozna pića, usluge a la carte restorana posle iskorišćene besplatne posete,  bilijar, igraonica, kozmetički salon, masaže, frizer, Jacuzzi u Spa centru, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi,

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]