Vile Marko i Milica*** su dva prijatna i komforna objekta za smeštaj i odmor na Kopaoniku. Nalaze se u naselju Čajetinska česma na udaljenosti od 3km od samog centra Kopaonika. Prve goste vile su primile decembra 2009. god.

Vile raspolažu sa 18 smeštajnih jedinica koje čine 4 studia, 10 četvorokrevetnih apartmana i 4 dupleksa. Svi apartmani su opremljeni potpuno sa nameštajem, imaju kuhinju sa šporetom i frižiderom, trpezariju, plazma televizore sa Total TV programom, hidromasažne tuš kabine, komplet posteljine i peškira za svakog gosta.

Studio sadrži 2 troseda na razvlačenje i kuhinju sa trpezarijom u jednoj prostoriji, pogodni za smeštaj 2-4 osobe.
Apartmani sadrže dnevnu sobu u kojoj se nalazi trosed na razvlačenje, kao i kuhinja sa trpezarijskim stolom, spavaću sobu sa francuskim ležajem ili 2 odvojena ležaja, pogodni za smeštaj 4 osobe.
Dupleksi sadrže kuhinju sa trpezarijom, 2 ili 3 spavaće sobe sa francuskim ležajima ili odvojenim ležajevima, i pogodni su za smeštaj 6-8 osoba.

U neposrednoj blizini vila nalaze se restorani u kojima ćete uživati u toploj, domaćoj atmosferi i koji će zadovoljiti sve gurmanske ukuse. Gosti vila imaju popust u restoranu “Čajetinska dolina” koji vrši i besplatnu dostavu. Popust za a la carte porudžbinu je 10%, a za pansionsku ishranu 5%.

Vile su okružene predivnom prirodom koja je idealna za šetnju, a u blizini se nalazi i wellness centar koji nudi razne sadržaje za uživanje i opuštanje.

Svi gosti koji tek treba da nauče da skijaju imaju 20% popusta u ski školi La Scuola Di Schi, jedinoj zvaničnoj ski školi koja poseduje pored svih dozvola i ekskluzivan ugovor sa JP Skijališta Srbije o korišćenju prioritetnog ulaza na žičare. Pored pogodnosti za školu gosti imaju i popust od 50% na iznajmljivanje ski opreme i 10% na servis ski opreme. Objekti imaju sopstveni parking.

CENE U TABELI SU DATE DNEVNO PO STUDIU/APARTMANU/DUPLEKSU U EUR

U PRIPREMI

CENA OBUHVATA:

  • smeštaj na bazi najma studia/apartmana/dupleksa

CENA NE OBUHVATA:

  • prevoz
  • boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta po odluci Vlade RS 100 din. za odrasle, deca 7-15 god. 50 din. dnevno, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu

SPECIJALAN POPUST: Za boravak duži od 6 noći odobrava se popust 10% na cene iz tabele!

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.03 2018. godine.
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.03.2018. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca.
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) – vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate.

Cenovnik br. 1 od 02.10.2017.

SAN MARCO TRAVEL zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu.
Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije “ San Marco travel”,  licenca broj OTP 44/2013