TREBINJE 1.MAJ 2021

 MOSTAR( fakultativno )

HERCEG NOVI ( fakultativno )

TERMIN PUTOVANJA: 01.05/04.05.2021

 

 

Trebinje je grad i opština u Istočnoj Hercegovini, u Bosni i Hercegovini. Administrativno pripada Republici Srpskoj. Nalazi se na tromeđi BiH, Hrvatske i Crne Gore. Od Dubrovnika je udaljeno 27 km, od Herceg Novog 45 km. Susjedne opštine su mu Ravno, Ljubinje i Bileća.

 

CENA ARANŽMANA:
HOTEL “LEOTAR” 3* – 69 EUR
HOTEL “CENTRAL PARK “ 4* – 79 EUR
doplata za 1/1 sobu 50%

 

Program putovanja:

1.dan( 01.05) .Polazak iz KRAGUJEVCA u 00 I 30h. Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.
Nastavak putovanja za Trebinje preko Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz XVI vijeka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel. Potom obilazak manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Po završenom obilasku slobodno vreme u Trebinju. Noćenje.

TREBINJE – HERCEG NOVI
2.dan (02.05)Doručak. . Fakultativni izlet za Herceg Novog. Herceg Novi je grad koji ne možete, a da ne zavolite. Mnogi ljudi ga smatraju najlepšim gradom na Jadranskom moru i vraćaju mu se iznova svake godine. I to ne samo zbog njegove arhitekture, toplog mora ili prijatne klime. Grad pesnika, cveća, restorana, dugih šetališta, stepenica, grad ćuvene tvrđave Forte Mare…..Povratak za Trebinje . Noćenje.
Povratak u Trebinje. Polazak u kasnim popodnevnim časovima za Kragujevac.

3.dan(03.05) TREBINJE-MOSTAR
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta Mostaru, čuvenog Hercegovačkog grada na Neretvi i još čuvenijeg mosta, uz licenciranog vodiča. Slobodno vreme za Mostarske specijalitete i u poslepodnevnim časovima polazak za Kragujevac.

4.dan(04.05)KRAGUJEVAC. Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana uključuje:
* Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
* 2 noćenjea sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3*/4* u Trebinju ( 1/2 i 1/2+1 ležajem
* razgledanje prema programu
* usluge vodiča /predstavnik agencije
* troškovi organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
* individualne i nepomenute troškove
* putno zdravstveno osiguranje
* fakultativni izlet do Mostara 15 eur (min. 25 pax )
* fakultativni izlet do Herceg Novog 10 eur (min. 25 pax)

Način plaćanja:
*40% prilikom rezervacije, ostatak do polaska
*40% prilikom rezervacije, ostatak na jos 4 mesečne rate putem čekova ili administrativnom zabranom.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]