Nea Vrasna 2022 – vila LAFAS

Vila Lafas se nalazi u Nea Vrasni, na oko 100m udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Apartmanski smeštaj vile Lafas podrazumeva dvokrevetne (dva široka singl kreveta), trokrevetne (jedan francuski i jedan široki singl krevet) i četvorokrevetne studije (dva francuska kreveta), smeštene na drugom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice vile Lafas, iz ponude „Letovanje Grčka – Nea Vrasna apartmani“, opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (korišćenje nije uračunato u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20-22m² + terasa. Vila Lafas nema sopstveni parking.

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani na plaži, apartmani sa pogledom na more, porodični dupleks apartmani, smeštaj blizu mora i slični apartmani sa preporukom u Nea Vrasni, Vrasna Paraliji i Asprovalti, idealni za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj u regiji Svetog Đorđa: “Letovanje Grčka – apartmani regija Sv. Đorđa”

U PRIPREMI

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]