Najbolje porodične destinacije

EGIPAT

All inclusive destinacija po vrlo niskim cenama, dostupna tokom cele godine. Svaki resort ima po nekoliko restorana i barova u kojima svakodnevno birate gde ćete konzumirati svoju all inclusive uslugu. Najčešće uz peščanu plažu, ova destinacija takođe nudi i ronjenje uz koralne grebene. Svaki resort bogat je sadržajima za decu, bilo da se radi o kids klubu, vodenom parku ili dečjim igraonicama, zabave za najmanje sigurno neće nedostajati. Ako se želite odmoriti po niskim cenama Egipat je savršen za porodični odmor.

ODMOR U EGIPTU

KRIT

Spoj onoga što vole odrasli i što vole deca. Odaberite hotel koji će zadovoljiti vaše klince, a vi uživajte u odličnoj grčkoj hrani, znamenitostima i naravno plažama. Većina plaža su peščane pa se s decom možete opustiti uz gradnju dvorca. Hoteli nude all inclusive uslugu po pristupačnim cenama, a neki od njih imaju i vlastiti vodeni park u kojem će deca sigurno uživati. Krit nudi odlične izlete od kojih izdvajamo tvrđavu Knossos i plažu Matala, izlet na ostrvo Chrissi koji nazivaju evropskim Karibima. Grčka je idealna destinacija za porodični odmor gde ćete po sličnim cenama kao u Srbiji uživati u porodičnom letovanju. Najbolje od svega je što ova destinacija nije „izolovana“ kao što su to druge all inclusive destinacije poput Egipta, Turske ili Tunisa već svako veče možete otići prošetati u mesto ili gradić koji će vas osvojiti svojim simpatičnim grčkim tavernama.

KRIT aranžmani avionom u mestima Retimno, Hersonisos i Hanja

TURSKA

Već godinama je Turska među najposećenijim destinacijama za letovanje i odmor, ali to nije nimalo čudno kada uzmemo obzir predivne peščanje plaže, autentične građevine i sjajan noćni provod.

Turska izlazi na četiri mora, tako da će, u ponudi turističke agencije ForYou, biti ponešto za svačiji ukus i za svačiji džep. Antalijska regija obuhvata grad Antaliju, koja ima oko dva miliona stanovnika, zatim AlanjuKemerBelek, i Side, a svako od ovih mesta nudi bezbroj mogućnosti, od all inclusive varijanti, preko hotela sa četiri, tri ili dve zvezdice.

Plaže su uglavnom peskovite, a skoro na svakoj možete videti plavu zastavicu, koja znači da je more izuzetno čisto. Ukoliko posetite Tursku, sigurno ćete biti oduševljeni gostoprimstvom domaćina, njihovom ljubaznošću i otvorenošću.

Ne prave razlike među turistima, bez obzira na to kom narodu ili kojoj veri da pripadaju. Turisti su im je na prvom mestu, a njima je upravo sve i podređeno. U gastronomskoj ponudi hotelskih lanaca zastupljene su internacionalne, ali i turska tradicionalna kuhinja, a preporuka tursitickih vodiča je da probate ajran, koji je sličan jogurtu, da jedete mnogo voća, jer je Antalija poznata po tome što proizvodi organsko voće i povrće kojim snabdevaju skoro celokupno tursko tržište.

Turska je idealna za porodice sa decom, jer većina hotela dozvoljava gratis boravak za dvoje dece do 12 godina. Ukoliko se opredelite za All inclusive varijantu, nećete morati da potrošite bukvalno nijedan evro, jer hranu, piće, kao i sve ostale sadržaje i usluge možete neograničeno da koristite.

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]