Letovanje Nei Pori

Nei Pori je odličan izbor za putnike koji traže miran i opuštajući odmor, kao i za porodice sa decom zbog predivne široke peščane plaže sa blagim ulazom u kristalno čisto more, brojna igrališta za decu. Nei Pori ima sve što je potrebno za ugodan odmor: uređeno šetalište, taverne, restorane, barove, prodavnice i ljubazne domaćine.

Ovo ljupko podolimpsko selo nudi veliki izbor sveže ribe u lepo uređenim tavernama i restoranima, i odličan provod u kafićima i barovima. Stari i novi deo grada razdvaja crkva, a ne propustite priliku da posetite Stari Pori, koji se nalazi u brdu nekoliko km od obale. Za ljubitelje ronjenja i sportova na vodi, tu je 3,5 km udaljen Platamon, ribarsko naselje sa velikom marinom u centru. Bezbroj razloga da posetite ovo bajkovito mesto i još toliko da mu se ponovo vratite.

Nei Pori za letovanje

Da biste izbegli razočaranje ovim letovalištem, jer za to zaista nema potrebe, imajte na umu da se Nei Pori za letovanje preporučuje osobama koje na odmor odlaze sa mališanima, odnosno svakome ko ima želju da se lepo odmori, te nije zainteresovan za kasne noćne izlaske.

Nei Pori plaža

Letovanje Nei Pori plažaPlaža je jedna od njegovih osobenosti i to na prvom mestu zbog dužine i prostranosti. Takođe je vrlo lepo uređena, a na njoj postoje ne samo brojni ugostiteljski objekti, već isto tako i kabine za presvlačenje i tuševi.

Princip korišćenja ležaljki i suncobrana je vrlo jednostavan i ne razlikuje se bitno od ostalih letovališta u Grčkoj, te podrazumeva da ste obavezni da naručite jedno ili dva pića da biste dobili mogućnost da ih koristite bez ikakve nadoknade.

Nei Pori vam nudi i brojne mogućnosti za izlete, među kojima su i Delfi, istorijsko mesto, gde možete posetiti ruševine hrama u kojem je proročica Pitija izricala dvosmislena proročanstava i videti čudesnu fontanu koja, prema legendi, daje besmrtnost. Oni koje ne drži mesto mogu posetiti Solun, ili Waterland, jedan od najvećih vodenih parkova u Evropi s bezbroj mogućnosti za opuštanje.

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 3.7]