letovanje grcka vrahos

letovanje grcka vrahosU Vrahosu se nalazi jedna od najpopularnijih i najposećenijih peščanih plaža u ovom delu Grčke. Ova plaža se smatra za jednu od najčistijih i najlepših na čitavoj Jonskoj obali. Odlikuje je kristalno čista voda fini, sitni pesak i „Plava zastavica“, kao nagrada za čistoću, urednost i održavanje plaže. Pored lepog šetališta, pokraj plaže nalazi se veliki broj kafića, klubova i odličnih ribljih taverni, restorana i marketa.

Kombinacijom toplog mora, borove šume i planina u zaleđu, zagarantovana je odlična klima i veliki broj mogućnosti za uživanje. Prirodne lepote i bujna vegetacija, koja upotpunjuje lepotu ove regije, čini Vrahos dodatno atraktivnim i svakako jednim od najlepših destinacija za letovanje u čitavom Epiru i šire.

Vrahos predstavlja pravo mesto za bezbrižan odmor i idealno letovanje, Vrahos je veoma čest izbor za kupanje čak i gostima iz obližnjih mesta. Blizina Parge i Lefkade pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku, a arheološka nalazišta, kulturno-istorijske vrednosti i prirodne lepote pružaju mogućnost za organizovanje atraktivnih izleta.

Vrahos ima svoj vodovod, voda je izvorska sa obližnjih planina. Domaćini su ljubazni, vredni i gostoljubivi, pa se osećate kao da ste došli kao dragi gost.

Uz plažu su se nanizali kafići i taverne sa besplatnim internetom, ležaljkama i suncobranima. Iz njih dopire tiha, smirujuća muzika. Ulicom automobili „mile“, nema buke, naročito one iz snažnih dvotočkaša…

Cene su veoma pristupačne, gotovo kao kod kuće, a puni restorani „Serafino“, „Janis“, „Koko-bar“ itd. govore o svežoj i ukusnoj hrani, koju služe.

Mesto je skrajnuto od saobraćajnica i zbog toga tiho i idealno za odmor. Ipak, blizina većih gradova i poznatijih letovališta, čini ga atraktivnim i za one koji vole zabavu i letnju vrevu. Kad vam dosadi mir i tišina imate veliki izbor izleta koje ne treba propustiti.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]