LETOVANJE turska 2022
alanja 2022
KLEOATRA ALIS 3*

Lokacija
Nalazi se u Alanji, oko 50m od svog dela gradske Kleopatrine plaže, oko 1km od centra Alanje, 130km od centra Antalije i 120km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Ovaj tipičan mali gradski hotel ima ukupno 73 sobe. Izgrađen je 1995. godine, a potpuno renoviran 2013. i zauzima prostor od 1800m2.

Hotel se sastoji od glavne i anex zgrade i ima glavni restoran sa baštom i Pool bar. Trenutno se koristi samo glavna zgrada.

Hotel nema posebne kapacitete za decu. Preporučuje se mlađim osobama.

Plaža
Hotel koristi svoj deo Kleopatrine plaže.

Plaćaju se: suncobrani i ležaljke na plaži, a oko bazena su besplatni.

Smeštaj
Standardne sobe poseduju balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tušem, fen za kosu, keramički pod.

Plaćaju se: sef na recepciji, telefon, room service.

Hrana i piće
Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Koncept traje od 10h do 23h.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva hrana i piće od 23h do 10h, sokovi od svežeg ceđenog voća, sladoled i sve ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Otvoreni bazen i dečiji bazen.

Plaćaju se: stoni tenis, diskoteka, nargile, svi sportovi na vodi (na plaži) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Plaća se: wellness centar.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]