Koliko je stvarnost jednog grada sudar oprečnosti dokaz je i Kemer. I još više njegova okolina načičkana (ultra)modernim hotelima i rizortima sazidanim s namerom da prirodne lepote brojnih uvala, maštom čoveka, pretvore u komercijalne, a bajkovite i apsolutno raskošne kulise zadovoljstva. U ovom prostoru su čak i hoteli s ponudom daleko iznad prepoznatljive kategorizacije iskazane kroz broj zvezdica.

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što odmor može učiniti idealnim. Glavna atrakcija ovog turističkog centra, okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri, njegova je prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, kao i savršeni klimatski uslovi čine Kemer i njegovu okolinu atraktivnom i primamljivom destinacijom za letnja zadovoljstva.

U tom hedonističkom raju smestio se hotel Rixos Sungate koji svojim konceptom daruje gostu maksimalnu udobnost i osećaj zadovojstva na svakom koraku prostora s million i jednim sadržajem. Tri koncepta smeštaja, vešto ukomponovana u celinu istog prostora, podjednako su atraktivna kako za vrhunski porodični odmor, tako i za one koji na letovanju traže mir i intimu.

Izleti iz Kemera

  • Demre –Mira- Kekova, crkva Svetog Nikole u Miri i obilazak Kekove, potopljenog grada u zemljotresu, celodnevni izlet
  • Krstarenje brodom Antalijskom regijom
  • Jednodnevni izlet u Izrael
  • Obilazak Antalije i vodopada Duden
  • Odlazak u hamam i tursko kupatilo
  • Tahtali zičara, voznja staklenom gondolom na planinu Taurus, vrh od 2365 m
Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 5]