JAHORONA 2022

PANSION LUČIĆ 3*

ZIMOVANJE JAHORINA 2022

JAHORINA, ZIMA 2021/2022

Pansion Lučić 3*
Provedite nezaboravne trenutke Vašeg odmora, u srcu Olimpijske lepotice Jahorine, na 1347 metara nadmorske visine, boraveći u pansionu Lučić. Pansion Lučić se nalazi u Poljicama, jednom od najlepših delova Jahorine, na 200-250 metara udaljenosti od ski staze. Prilaz do parkinga ispred pansiona je moguć kolima odmah sa glavnog puta Poljice – vikend naselje “Šator”, a do staze i nazad možete ići na skijama. U blizini pansiona se nalaze hoteli Kristal, Rajska dolina, Pansion Sport… Objekat ima recepciju, restoran, skijašnicu, ski&board rent i ski skolu. Svaka soba u pansionu je opremljena sa kupatilom, TV. Grejanje je centralno. Sve u pansionu je u potpunosti novo. U pojedinim sobama se nalaze pomoćni kreveti na sprat, za decu i odrasle osobe. Maksimalni kapacitet je 25 kreveta. Usluga je na bazi polupansiona, a po želji je moguće naručiti i jela iz a la carte menija u restoranu pansiona.

Opis Smeštaja:
Pansion raspolaže sa 7 komfornih soba. Svaka je opremljena sa besplatnom wireless konekcijom, LCD televizorima, TOTAL TV sistemom televizijskih programa.

 

NAPOMENA:
Za boravke kraće od 3 dana cena se uvećava 30%.
POPUSTI ZA DECU:
Deca do 4 god borave gratis na zajedničkom ležaju, uz dve odrasle osobe
Dečiji krevetac je besplatan
Deca do 4 god imaju 70% popusta, na odvojenom ležaju, uz dve odrasle osobe
Deca od 4 do 12 god imaju 50% popusta, uz dve odrasle osobe, na odvojenom ležaju
Deca od 4 do 12 god imaju 70% popusta, uz dve odrasle osobe, na zajedničkom ležaju
DOPLATE I POPUSTI:
Doplata za 1/1 sobu 50%
popust na treći i četvrti ležaj za odrasle osobe (12 + godina) – 20%
boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2.50 KM po danu, za osobe starije od 12 god
(plaća se na licu mesta)
osiguranje plaćaju svi na licu mesta 0.50 KM dnevno/po osobi.

USLOVI PLAĆANJA:
· plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
· gotovinom: prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 40% akontaciju, ostatak najkasnije 15 dana do pred put
· platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro), isti uslovi kao za gotovinu
· čekovima građana: uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% odloženim plaćanjem do 31.03.2021. uz deponovanje čekova prilikom rezervacije i sa datumom realizacije 01. ili 15. u mesecu.
Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express): uplata avansa od 40% prilikom rezervacije,
uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu – bankarski troškovi idu nan teret uplatioca
U slučaju zatvaranja granica ili hotela usled pandemije Covida 19, obavezujemo se da ćemo vršiti povraćaj uplaćenog novca (zadržavaju se samo troškovi rezervacije) ili možete da promenite termin u skladu sa raspoloživošću kapaciteta.
Uslovi otkaza i promena prema uslovima hotelijera.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
Važne napomene:
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji.
OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
Cenovnik br.1 od 13.09.2020.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca Kategorije
A25, OTP BR. 135/2020 od 01.02.2020. godine

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]