Nova godina Jahorina 2022

6 DANA (5 noćenja)
TERMIN: 28.12.2021 – 02.01.2022.

 

JAHORINA OLIMPIJSKA PLANINA – 1984. godine Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 2 ski lifta (tanjir/sidro), 1 dvoseda i 3 šestoseda i 2 gondole brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. Oštar vazduh koji udiše život osvojiće Vas prvog sekunda boravka na olimpijskoj lepotici. Već u narednim minutima srce će Vam osvojiti pejsažima od kojih zastaje dah. Duboka tišina planinskih vrhova, vidik koji se proteže u nepregled nateraće Vas na poštovanje ove planine i njenih bogatih darova

 

Program putovanja:

28.12.2021. (prvi dan) – Okupljanje u popodnevnim časovima na parkingu kod Sajma za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu ispred ž.stanice, za polazak iz Niša sa parking kod DIS-a). Dolazak na Jahorinu u kasnim večernjim časovima i smeštaj u apartmane/hotel.

29.12.2021-1.1.2022. (drugi -peti dan) Skijaški dani. Za one koji ne skijaju biće organizovane višečasovni obilazak Sarajeva. Organizovan doček Nove godine u jednom od klubova ili restorana na Jahorini (fakultativno).

2.1.2022. (šesti dan) – Najizdržljiviji moći će da skijaju i poslednji dan. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u ponoć, Niš/ Novi Sad posle ponoći.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
1. – 5 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje, noćenje sa doručkom)
– Autobuski prevoz iz Beograda, Niša i Novog Sada, autobusima visoke turističke kategorije
1. – Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Boravišna taksa 1,3€/dan (uplaćuje se u agenciji)
– Fakultative (izlet u Sarajevo, doček Nove Godine-uplaćuje se u agenciji)
– Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1100 rsd (Osigurana suma 30000 evra, Triglav osiguranje)
– Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom
– Ski pass – popust na četvorodnevni i petodnevni ski pass 15%
– Ski škola – popust na individualne i grupne časove
– Rental skija i borda – popust na paket opreme za četiri i pet dana 30%

* polazak iz Niša i Novog sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba

 

NAČIN PLAĆANJA:
1. Gotovinsko plaćanje: depozit 3000RSD prilikom rezervacije, 5000RSD dvadeset dana nakon prijave, ostatak (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) najkasnije do 15.decembra 2021.godine
2. Čekovi građana: mogućnost plaćanja u 5 rata do 1.marta 2022. godine.
3. Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
4. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

OPIS SMEŠTAJA:

Apartmani „Jahorinski Konaci“
Apartmani „Jahorinski konaci“ su smešteni u samom centru Poljica, okruženi brojnim etno restoranima, kafićima, ski-rentalima i marketom. Nalaze se na samoj stazi Poljice na 1400m nadmorske visine, jednim delom sa pogledom na ski staze. Lokacija apartmana je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi kafić sa fast food hranom kao sto su pizza, sendviči, uštipci sa kajmakom i slično, ski rental koji ujedno služi i kao skijašnica svim gostim objekta. Iznad objekta, a u neposrednoj blizini od glavnog ulaza, nalazi se očišćeni parking. Objekat poseduje sedam apartmana i pet studija, moderno opremljenih, prilagođeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak u zimskim danima. Objekat je opremljen centralnim grejanjem, tv-om, total tv-om, WiFi internet signalom.
Svaki od navedenih apartmana predviđen je za smeštaj do maksimalno 5 osoba. Apartmani se sastoje od kupatila sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinje sa posuđem, spavaće sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaća soba je dvokrevetna sa francuskim ležajem, a dnevni boravak se može koristiti za spavanje tri osobe na pomoćnim ležajima (konforne sofe i kauči na zavlačenje). Klubski sto u dnevnom boravku ujedno može služiti i kao trpezarijski sto. Apartmani su veličine 40 m2.
Studija su predviđena za smeštaj do maksimalno četiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno služe i kao zamena za trpezariju. Svaki studio je veličine 27 m2.

Šumarska kuća „Pansion Ognjište“
Šumarska kuća „Pansion Ognjište“,nalazi se u neposrednoj blizini (80m) najposjećenije i druge najduže staze na Jahorini, stazi Poljice na kojoj su instalirani baby ski lift , sidro i šestosed. Pansion Ognjište posjeduje 24 sobe, dvokrevetne, trokrevetne i šestokrevetne. U sklopu pansiona gostima su na raspolaganju restoran Ognjište sa preko 60 mesta, kamin sala, terasa u staklu sa pogledom na stazu, skijašnica i mini sauna. Ponuda i usluga pansiona je višenamenska i nije isključivo vezana za zimsku sezonu.

 

1. U slučaju da je putnik zaražen virusom Covid-19 najkasnije 5 dana pre polaska. Ostalim putnicima sa ugovora može da se vrati 100% uplaćenih sredstava ili ukoliko žele da putuju mogu da doplate za drugu smeštajnu jedinicu sa manjim brojem kreveta u istoj kategoriji smeštaja.
2. U slučaju da je putnik u karantinu zbog zaraze virusuom Covid-19 i da iz njega neće izaći do 5 dana pre polaska na putovanje. Ostalim putnicima sa ugovora može da se vrati 100% uplaćenih sredstava ili ukoliko žele da putuju mogu da doplate za drugu smeštajnu jedinicu sa manjim brojem kreveta u istoj kategoriji smeštaja.
3. U slučaju da Vlada Republike Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj. ukoliko dođe do zaključavanja naših granica.
4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova Republike Srbije.
5. U slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita uvede obavezan negativan PCR test ili drugu obavezu putnika koja iziskuje povećanje troškova nakon njihove prijave za putovanje

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]