Hotel Sun Beach Park,SIDE

Hotel: Hotel se nalazi u Sideu, na samo 1 km od centra grada. Antalijski aerodrom je udaljen 65 km. Hotel je otvoren 2004. godine, a renoviran pred sezonu 2014. godine. Plaža je udaljena 150 m od hotela, a deli je sa sestrinskim hotelom Sun Beach. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste, dok se peškiri doplaćuju. Gosti takođe mogu da koriste bar na plaži do 10:00-17:00h (čaj, kafa, voda). Ispred plaže se nalazi uređeno šetalište kojim može da se dođe do renoviranog antičkog grada sa prelepim šetalištem, barovima, restoranima i prodavnicama.

Sadržaj: Hotel se sastoji iz dve petospratne zgrade, a poseduje glavni restoran sa terasom, 2 bara, 2 otvorena bazena sa terasom za sunčanje, relax bazen, mali bazen za decu, zatvoren bazen, mali Spa centar (hamam, sauna, masaže), fitness, stoni tenis. Wi-Fi je besplatan u lobiju, u sobama se doplaćuje,

Sobe: Kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SAT TV, sef (besplatno), individualni klima uređaj, mini bar (dnevno se pini vodom), balkon. Na podu su pločice.

Usluga: All Inclusive.

Napomena: Moderan hotel sa dobrom uslugom na odličnoj lokaciji blizu antičkog grada sa jako lepom plažom.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]