aL A N J A

10 ili 11 noći

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel Parador Beach *** – Alanja leto 2022 – Turska Avionom 2022

Lokacija:
hotel Parador Beach 3* se nalazi preko puta plaže (oko 50 m, deli ulica i šetalište) u gradu Alanja, oko 1 km od grada, oko 3 km od tvrđave i Aquaparka u Alanji, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 80 soba.

Hotelska ponuda:
restoran, dva lifta, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, lobi bar, TV kutak, bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, besplatan Wi-Fi internet u lobiju, odbojka na pesku, stoni tenis, fitnes, večernja animacija.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, ležaljke i suncobrani na plaži, sva hrana i piće sa bara na plaži, sva pića u lobi baru nisu uključena u AI koncept, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, uvozna i flaširana pića, doktor, servis za pranje rublja, rent a car, telefon, sportovi na vodi, bilijar, Wi-Fi u sobama, mini bar, telefon, sef.

Plaža:
Preko puta ulice i šetališta je peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Sva hrana i piće na plaži je uz doplatu. Ne postoji mogućnost iznajmljivanja peškira.

Smeštaj:
standardne sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića u glavnom restoranu i pored bazena. Pića u baru na plaži i u baru u lobiju nisu uključena u all inclusive koncept, sva pića su uz doplatu.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ILI BEOGRAD  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]