Leto 2022 JERISOS!

VILA AVRAMIDIS

 

Vila Avramidis

Vila Avramidis nalazi se u Jerisosu. Udaljena je od plaže oko 70 m. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije i četvorokrevetni apartman (pojedini imaju pogled more). Sadržaj vile: WI – FI internet, klima uređaj (uračunata u cenu). Vila ne poseduje peškire.

OPIS SMEŠTAJA:

1/2 STUDIO: dva klasična ležaja ili francuski ležaj, kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa.
1/2+1 STUDIO: dva klasična ležaja i jedan pomoćni ležaj (manjih dimenzija), kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa.
1/3+1 STUDIO (POGLED MORE): tri klasična ležaja i jedan fioka ležaj ili francuski ležaj i klasičan ležaj sa fioka ležajem, kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa sa pogledom na more.
1/2+1/2 APARTMAN (POGLED MORE): dve odvojene spavaće sobe. Jedna soba poseduje francuski ležaj a druga dva klasična ležaja, odvojena kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa sa pogledom na more.

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE DO 31.03.2022.

Opšte napomene vezane za cenovnike:
navedeni popust se odnosi na cenu u tabeli
cena aranžmana je izražena u eur – plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
Smene sa * predstavljaju cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi, za korišćenje sopstvenog prevoza, cene u smenama sa (*)
umanjuju se za 20 eur.
datum iz tabele se odnosi na period boravka, polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele
vaučeri za putovanje preuzimaju se u agenciji ili dostavljaju emailom 2-5 dana pred putovanje

Napomena:obavezno plaćanje boravišne takse 0.50 eur/dnevno u apartmanima svih kategorija (nije uključeno u cenu) i plaća se na licu mesta.

Legenda:
STD – Studio – jedna prostorija
APP – Apartman – jedna spavaća soba + kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja
DPX APP – Dupleks apartman – dve spavaće sobe + zasebna kuhinja
PM – pogled more
AC – klima uređaj
Family apartman – dve sobe, u jednoj sobi kuhinja, dve kupatila.
+1 i +2 oznaka u tabeli smeštaja je pomoćni ležaj ili ležaj manjih dimenzija
BPM – bočni pogled more
NP -nisko prizemlje
VP – visoko prizemlje

PROGRAM PUTOVANJA ZA NAJAM APARTMANA:
POČETAK ARANŽMANA: aranžman počinje datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Smeštaj u studije/apartmane prvog dana najranije od 15.00 h po grčkom vremenu.
ZAVRŠETAK ARANŽMANA: aranžman se završava datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Napuštanje smeštaja najkasnije do 09.00 h po grčkom vremenu.
PROGRAM PUTOVANJA ZA AUTOBUSKI PREVOZ:
POLAZAK: autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele. Dolazak na destinaciju. Smeštaj u studije/apartmane najranije od 15.00 h po grčkom vremenu.
POVRATAK: napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h po grčkom vremenu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Predviđen polazak autobusa u poslepodnevnim časovima (tačna satnica istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili na dan smene). Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.
OPŠTE NAPOMENE:
• Organizator putovanja nije ovlašćen i ne može donositi sud o valjanosti putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti uskrate ulazak putniku na teritoriju EU. Za ulazak u zemlje EU neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.
• Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku, tokom putovanja i za vreme boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe,gubitka..) već je to u isklljučivoj nadležnosti policijskih organa, kojima se u tom slučaju treba odmah obratiti.
• U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka najranije od 15:00h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka najkasnije do
09:00h (po lokalnom vremenu)
• Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstaavnika agencije ili vlasnika objekta. Sastavni deo inventara je posteljina, ali ne i toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće ili pranja posuđa. Gosti su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste, izbacuju đubre i poštuju kućni red. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i toalet papir i sredstva za higijenu. Posteljina i peškiri (ukoliko ih ima u vili) se menjaju na pet dana. Preporuka agencije je da ponesete svoje peškire. U slučaju eventualne štete od strane putnika, putnik je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je počinio. Putnik je dužan da studio/apartman ostavi u stanju u kom ga je zatekao (oprai sudovi, izbačeno đubre i sav inventar na broju). Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
• U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab, trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.
• Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.
• Predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne sačekuje putnike koji koriste sopstveni prevoz radi smeštanja u ugovorene objekte. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava dobijenih u agenciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu objekat i kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).
• Minimalan broj putnika za organizaciju kod autobuskog prevoza je 45. Agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa ili otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, pod uslovom da putnik bude obavešten o istom najmanje 5 dana pre započinjanja putovanja. Dozvoljena količina prtljaga u autobusu je 1 kofer do 23kg

ARANŽMAN OBUHVATA:
• smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici za 10 noćenja, na bazi najma studija / apartmana prema cenovniku iz tabele
• u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) troškovi organizacije
• usluge predstavnika agencije u toku boravka na destinaciji
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele autobuskog prevoza (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat u cenu)
• međunarodno putno zdravstveno osiguranje, preporučujemo Globos Osiguranje sa dodatkom za Covid (možete uplatiti u agenciji) individualni troškovi
• fakultativni izleti
• doplata za klima uređaj na licu mesta u smeštajnim objektima gde je naznačeno
• obavezno plaćanje boravišne takse (nije uključeno u cenu) plaćanje na licu mesta.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. GOTOVINOM – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre početka aranžmana PLATNIM
• Plaćanjem preko računa, uz profakturu izdatu od strane agencije – isti uslovi kao za gotovinu.

Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: vreme uplate aranžmana kao i starost putnika (stara lica ili porodice sa decom). Organizator putovanja ne garantuje poziciju sedišta u autobusu ukoliko to nije predviđeno i uplaćeno prema cenovniku kao mogućnost dodatne usluge i doplate. Organizator putovanja će putnicima odrediti bilo koje sedište i sprat u autobusu, bez obzira na eventualno usmeno date napomene. Naknadne izmene nisu moguce. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da će prevoz u povratku izvršiti istim prevoznim sredstvom i na istim sedištima kao u odlasku. U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom ili manjim prevoznim sredstvom od autobusa. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Putnici su dužni svoj prtljag preneti do smeštaja.
• Maloletna lica koja putuju samostalno ili sa pratiocima, za izlazak iz države neophodna je saglasnost oba roditelja roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem, overena kod notara.
• Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
MOLIMO VAS DA PAZLJIVO PROCITATE NAPOMENE, JER SU ONE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA PUTOVANJA.
AGENCIJA NE MOŽE SNOSITI ODGOVORNOST ZA PRIMENU SANITARNO-EPIDEMIOLOŠKIH MERA, JER ISTE JEDINO ZAVISE I NADLEŽNOST SU ZEMLJE U KOJU PUTUJETE.
MOLIMO VAS DA MERE POŠTUJETE PRVENSTVENO ZBOG LIČNE BEZBEDNOSTI.
VAZNO: Ovaj program putovanja sacinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, sto znaci da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga, moze doci do promena, na koje organizator putovanja ne moze uticati, a koje se ticu raspolozivosti smestajnih kapaciteta, nacina usluzivanja obroka, odsustva pojedinih sadrzaja u hotelu, vazecih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak
• granica i sl. sto molimo da imate u vidu. U slucaju napred navedenog, organizator putovanja zadrzava pravo promene smestajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predvidjenih Zakonom. Imajuci uvidu specificnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su vazeci u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredisnim destinacijama, te da te uslove striktno postuje, kao i da sledi propisana pravila ponasanja i uputstva nadleznih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogucnosti da predvidjena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica krsenja obvezujucih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice. S obzirom na novonastalu situaciju, procedure na granicnim prelazima kao i na mogucnost nastupanja nepredvidjenih situacije,i u toku putovanja, organizator putovanja ne moze garantovati predvidjenu satnicu dolaska na destinaciju i povratka, te iz istih razloga zadrzava pravo promene rute putovanja (granicni prelaz ili pak zemlja tranzita moze biti promenjen, kao i pravo promene redosleda odvijanja pojedinih sadrzaja iz programa putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kasnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogucnosti da utice.
• Organizator putovanja i programa je turistička agencija licenca kategorije A, OTP 161/2021 od 10.11.2021.

• U slučaju promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo na korekciju cene.
Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanjaA, OTP 161/2021 od 10.11.2021.godine
Organizator putovanja je turistička agencija  licenca kategorije A, OTP 161/2021 od 10.11.2021.godine . Agencija je osigurana Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku, br. POLISE: IM-0008720, osiguravača GLOBOS OSIGURANJE a.d.o.Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165d, e-mail: office@globos.rs, tel: +381112020444. Polisa važi od 01.10.2021 – 01.10.2022. godine.

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 3.3]