TURSKA-  ALANJA – Letovanje 2022

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

BOHO DIZAJAN INSPIRIŠE

 

 

Lokacija: Cookʼs Club Alanya je hotel namenjen za smeštaj gostiju starijih od 16 godina. Nalazi se 30 m od čuvene peščane Kleopatrine plaže do koje gosti lako stižu kroz sam kompleks hotela, ne prelazeći ulicu. Na delu plaže, koji pripada hotelu, suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Od strogog centra Alanje udaljen je oko 1 km, a od aerodroma Antalija 120 km. Hotel je u celosti renoviran, nalazi se par koraka od  hotela Xperia Saray Beach, predstavlja idealan odnos cene i kvaliteta.

Sobe: Hotel Cookʼs Club Alanya u svom sastavu ima 96 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije na raspolaganju su standard  i suite sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef,  mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Cookʼs Club Alanya osim glavnog pansionskog restorana nalazi se a la cart restoran. Hotel u svom sastavu ima jedan od najatraktivnijih barova na Kleopatrinoj plaži. Bar se nalazi između bazena i same plaže i poslužuje razne vrste osvešavajućih napitaka. Gostima Cookʼs Club Alanya hotela uz doplatu na raspolaganju su usluge doktora, servis za pranje i sušenje veša, kao i mini market i suvenirnica.

Sport i zabava: U sastavu Cookʼs Club Alanya hotela  osim spoljašnjeg bazena nalazi se i spa centar koji uz unutrašnji bazen sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar ili igrati bilijar. Na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

POSALJITE UPIT

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]