Club Hotel Rama, Kemer, Turska

Club hotel RAMA Kemer je nalazi se na sopstvenoj plaži, u oblasti Beldibi na oko 15 kilometara od centra letovališta Kemer. Hotel se sastoji iz tri bloka zgrada.

U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, lobby bar, bar pored bazena, bazen sa jednim toboganom.

Ležaljke i suncobrani: upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

Aktivnosti i usluge koje se ne plaćaju: fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, yoga, razne vrste animacija.
Aktivnosti i usluge uz doplatu: sauna, tursko kupatilo, masaže, sportovi na vodi.

CLUB HOTEL RAMA KEMER SMEŠTAJ
Standardne sobe – dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, TV-om, mini barom (dodatno se plaća), sefom (dodatno se plaća), fenom, balkonom.

Usluga u Club hotel RAMA Kemer: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

nasa procena 3*+

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i all inclusive koncepta), kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]