Bansko – Nova godina 2022.
SA POSETOM SOFIJI

Cena od 99€ / po

      6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

30. DECEMBAR 2021. – 04. JANUAR 2022.

 

Bansko, jedan od najlepših zimskih centara Balkana nalazi se u jugo-zapadnom delu Bugarske. Bansko se nalazi na planini Pirin, na 160km od Sofije i 160km od Plovdiva. Bansko je najveći zimski centar u Bugarskoj i 2011. godine je proglašen za zimsku prestonicu Balkana. U podnožju planine i skijališta, nalazi istoimeno naselje, osnovano još u 10. veku čiji je stari centar pod zaštitom Unesco-a, sa preko 130 spomenika kulture od nacionalnog značaja. U starom centru Banskog još uvek se nalaze kuće od kamena iz 18. veka i još mnoštvo modernih hotela, restorana, diskoteka, kafića, pabova, radnji sa sportskom opremom, tržnih centara, pa Bansko predstavlja savršen spoj netaknute prirode planine Pirin i starovremske atmosfere autentičnih bugarskih gradića. Ovaj jedinstveni zimski gradić sačuvan u vremenu, prekriven snegom i svetlucavom novogodišnjom atmosferom biće odlično mesto za početak Nove godine.

1. dan: 30. dec. 2021. / Novi Sad – Beograd – Niš – Bugarska:
Okupljanje grupe iz Novog Sada oko 23h kod Lokomotive. Polazak je nakon pola sata. Sledi ulazak putnika u Beogradu, nakon toga sledi ulazak putnika u Nišu. Polazak ka planini Bansko, sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti.

2. dan: 31. dec. 2021. / Bansko:
U jutarnjim časovima, stizemo u Bansko. Smeštanje u hotel i zabava počinje. Na programu je dnevna žurka dobrodošlice. Bliži se Doček a na raspolaganju su kafana i klub (fakultativno) ili organizacija u sopstvenoj režiji.Odlučite sami. Doček Nove godine!!! Noćenje.

3. dan: 01. jan. 2022. / Bansko:
Žurka na snegu i igre bez granica rezervisane su za ovaj dan. Pridruži nam se jer možda baš ti pobediš u takmičenju u ispijanju šotova ili pravljenju najveće grudve. Nakon toga sledi kratak predah i priprema za noć jer u večenjim satima sledi repriza novogodišnje noći. Odlazak u najbolji klub u Banskom (fakultativno). Noćenje.

4. dan: 02. jan. 2022. / Bansko:
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Naša preporuka – relaksacija u spa centru, grudvanje ili zajedničko pravljenje najvećeg sneška. Za avanturiste tu je skijanje i osvajanje grebena planine Bansko. U večernjim satima odlazak do kluba (fakultativno). Noćenje.

5. dan: 03. jan. 2022. / Bansko – Sofija – Srbija:
Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Nastavak putovanja prema Sofiji. Obilazak Sofije (fakultativno). Nastavak putovanja ka Srbiji.

SMEŠTAJ:

Hotel Belmont 4*
Ovaj kompleks hotela se sastoji iz nekoliko zgrada koje se nalaze u Banskom, na 800 metara od lifta kojim stižete do 2.600 metara nadmorske visine gde se nalaze tereni za ekstremne sportove i staza za biatlon sa strelištem. Dodatni sadržaj u hotelu je spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, hamamom i fitnes centrom. Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, prostor za sedenje sa sofom i kuhinju. Kupatila sadrže tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Najbliza prodavnica je na 30 metara, dok je restoran udaljen 50 metara.DETALJNIJE

 

Hotel St Ivan Resort 3*
Kompleks St Ivan Resort se nalazi na 1km od novog centra Banskog i početne stanice gondole. Obejkat nude besplatan parking i baštu sa prostorom za sedenje, takodje je pokriven wifi konekcijom. Skoro sve sobe sadrže: TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i DVD plejerom, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijskim stolom i dnevnim boravkom sa prostorom za sedenje. Kupatilo sadrži kadu i besplatne toaletne potrepštine. Većina jedinica ima terasu. Objekat se nalazi na 10min od starog centra Banskog gde se nalazi puno mehana i prodavnica i suvenirnica.DETALJNIJE

Odobreni i uračunati popusti na putovanje se ukidaju ukoliko putnik ne ispoštuje dinamiku plaćanja (ima kašnjenja u nekom od plaćanja).

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd.

Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Niša.

NA – najam apartmana/studija/sobe.
U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€ i iz Kragujevca 5€.
Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
Prevoz se može realizovati u blizini auto-puta – Kragujevac – Kapije Šamadije (Batočina), Niš – hotel Nais
Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.
Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni.
Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvu

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu,
 • 3 noćenja u izabranom hotelu iz cenovnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Obilaske prema programu,
 • Boravišnu taksu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika;
 • Organizaciju putovanja u celini.
 • PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
   • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji,
   • 1,25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji,
  • ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
  • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (15€), Beograda (10€), i Kragujevca (5€), – plaćanje u agenciji,
  • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
  • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 500 dinara po promeni,
  • Fakultative (Žurke – 31/12, 01/01, 02/01; Doček Nove godine, obilazak Sofije),
  • Individualne troškove putnika;
  • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
  • NAČIN PLAĆANJA:3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
   narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana od dana dobijanja ugovora,
   ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2021).
   Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).
   PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]