ZIMOVANJE 2021

BANSKO 2022

Aparthotel MOUNTAIN ROMANCE 3*

MOUNTAIN ROMANCE APARTMANI 3*
Mountain romance apartmani 3* su udaljeni od gondole oko 600m.
SADRŽAJ HOTELA:11 studija, 9 apartmana, 4 duplex-a, spa centar (sauna, đakuzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, teretana, prostorije za masažu i kozmetičke tretmane), mehana, sef na recepciji, skijarnica.
SADRŽAJ STUDIJA: dva standardna ležaja ili francuski ležaj, sofa na razvlačenje, kuhinja (za pripremu toplih napitaka i tosteva), telefon, sat TV, internet veza, kupatilo, terasa. Predviđeni za smeštaj maksimalno dve odrasle osobe i jedno dete do 12 god. Ili tri odrasle osobe.
SADRŽAJ APARTMANA 2+2: dva standardna ležaja ili francuski ležaj u spavaćoj sobi, u dnevnom boravku dvosed na razvlačenje, kuhinja (za pripremu toplih napitaka i tosteva), telefon, sat TV, internet veza, kupatilo, terasa. Predviđeni za smeštaj minimalno dve osobe, a maksimalno dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 god. ili tri odrasle osobe i jedno dete do 12 god. Ili 4 odrasle osobe.
SADRŽAJ APARTMANA-a 4+2: dve spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuskim ležajemi, u dnevnom boravku dvosed na razvlačenje, kuhinja (za pripremu toplih napitaka i tosteva), telefon, sat TV, internet veza, kupatilo, terasa. Predviđeni za smeštaj minimalno četiri odrasle osobe, a maksimalno četiri odrasle osobe i dvoje dece do 12 god. ili pet odraslih osoba i jedno dete do 12 god. ili 6 odraslih osoba.
NAPOMENA: besplatna internet veza u celom hotelu.

CENE U FAZI AŽURIRANJA

KONTAKTIRATI SLUŽBU PRODAJE

066 5 560 001

CENA PO OSOBI BEZ PREVOZA USLUGA 7 NOĆENJA SA DORUČKOM

ARANŽMAN  OBUHVATA

 • Smeštaj u odabranoj smeštajnoj jedinici na bazi izabrane usluge.
 • Napomena: Početak korišćenja smeštajnih jedinica od 14:00 h (po lokalnom vremenu) prvog dana boravka. Napuštanje smeštajnih jedinica poslednjeg dana boravka u 10:00 h (po lokalnom vremenu).
 • Boravišnu taksu (osim ukoliko cenovnikom nije istaknuto drugačije)
 • Korišćenje dodatnih sadržaja hotela prema hotelskim uslovima.
 • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 •  Troškove medjunarodnog zdravstvenog osiguranja u iznosu od:
 • Prevoz
 • Ski-pas, najam ski-opreme.
 •  Individualne troškove koji nisu predvidjeni programom.

PROGRAM PUTOVANJA:
1 dan: Dolazak u izabrano mesto. Smeštaj u hotel od 14h.
Od 2. dana …: Boravak u hotelu izabrani broj dana na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 12:00 h.

 • Rezervacije urađene po early booking uslovima ne odnose se na doplate (BB, HB, FB, AI, boravišnu taksu, svečane večere i bilo koju drugu uslugu koju osnovna cena ne obuhvata). Svaka izmena – imena putnika, promena hotela, termina boravka smatraće se kao nova rezervacija i biće urađena prema trenutno važećim uslovima ranog bukinga. U slučaju otkaza rezervacije urađene prema early booking uslovima– penali 100%.
 • Cene su izražene u EUR a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • Za sve rezervacije urađene prema early booking uslovima, uplata prilikom rezervacije 40%, ostatak dugovanja neophodno je izmiriti prema uslovima istaknutim u cenovniku za odabrani hotel.
 • Gotovinski–  uplata u celosti prilikom rezervacije ili uplata akontacije prilikom rezervacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak zaduženja najkasnije 15 pre početka aranžmana.
 • Odloženo – uplata akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama (sa datumima: 10. i 25. u mesecu) do 03.2020. uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno na ime manipulativnih troškova.
 • Platnim karticama isključivo u agenciji
 • Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se menjati naknadno.

PREVOZ:
Prevoz turističkim autobusom (klima, tv, audio i video oprema)
Polazak iz Beograda u 21h dan uoči smene sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” (bivši sportski centar 25. Maj) na Dorćolu. Polazak iz Niša sa pumpe „Gazprom“ preko puta motela Nais/parking ispred marketa DIS.
CENA POVRATNE KARTE ZA POLASKE IZ BEOGRADA 50 EUR PO OSOBI ,A ZA POLASKE IZ NIŠA 40 EUR PO OSOBI.
CENA KARTE U JEDNOM PRAVCU IZ BEOGRADA 30 EUR, IZ NIŠA 25 EUR.
Doplata za izbor određenog sedišta 1.000,00 po sedištu. Neophodna rezervacija prilikom prijavljivanja za prevoz.
* Putnici u prtljažnik mogu uneti jednu putnu torbu i ski opremu po putniku.
Vreme povratka iz Banskog je u 16:00 h po lokalnom vremenu, a vreme povratka sa Boroveca je od 17:00 h po lokalnom vremenu (uz proveru sa pratiocem grupe prilikom polaska na put). U slučaju manjeg broja putnika za Borovec postoji mogućnost da putnici na parkingu kod hipermarketa “Metro“ kod Sofije pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.
Plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti.
UPLATA 15 DANA PRE POLASKA
PUTNICI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA, KAO I DA NA DOGOVORENO MESTO POLASKA BUDU 15 MIN PRE UGOVORENOG VREMENA.
NAPOMENA U VEZI PREVOZA:
Prtljag: putnici u prtljažnik mogu uneti jednu putnu torbu i ski opremu po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.
Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja.
Marš-ruta prevoza i transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila je isključivo u nadležnosti organizatora putovanja. Marš-ruta ne mora biti najkraćim putem – direktno. U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do predviđenog mesta polaska. Način prevoza i transfera nemogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe. Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja. TOKOM SEZONE MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA.
Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)
NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju ne ispravnosti i ne dobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od aranžmana, te podleže troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Molimo proverite važnost Vaših putnih isprava, naročito dečje pasoše! Za ulaz u zemlje EU potrebno je da putna isprava važi 90 dana nakon povratka sa putovanja.

VAŽNE NAPOMENE:
Cena aranžmana izražena na sajtu  predstavlja zaduženje po osobi odnosno smeštajnoj jedinici, kako je u cenovniku jasno i naznačeno. Putnici sami biraju tip smeštajne jedinice, vrstu usluge i period boravka. Kategorija hotela odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Postoji mogućnost organizovanog prevoza ukoliko putnik odabre termin boravka u hotelu koji je u skladu sa već određenim smenama, i mestima, iz ponude prema cenovniku za aranžmane Bugarska zimovanje 2019/2020.
POPUSTI:
Hotelski popusti za rane rezervacije se obračunavaju naknadno na cenu iz tabele, i važe za uplate u celosti do navedenog datuma.

REZERVACIJE:
Rezervacija je konačna uplatom avansa. Visina avansa zavisi od uslova svakog hotela pojedinačno.
Rezervacije urađene po early booking uslovima ne odnose se na doplate (BB, HB, FB, AI, boravišnu taksu, svečane večere i bilo koju drugu uslugu koju osnovna cena ne obuhvata). Svaka izmena – imena putnika, promena hotela, termina boravka smatraće se kao nova rezervacija i biće urađena prema trenutno važećim uslovima ranog bukinga. U slučaju otkaza rezervacije urađene prema early booking uslovima– penali 100%.
ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJNIH JEDINICA:
Organizator putovanja ne može da utiče na raspored soba, pogled, spratnost itd. ali će sve zahteve gostiju proslediti hotelijeru.
Početak korišćenja smeštajnih jedinica je od 14:00 sati na dan dolaska a napuštanje poslednjeg dana boravka do 10:00 sati.
Eventualne neispravnosti i nedostatke u smeštajnim jedinicama prijaviti odmah na recepciji hotela.

U PRIPREMI

OTP br. 5/2013 od 18.02.2013. god,
Garancija putovanja broj 300060524 od 25.01.2019. god.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3.5]