Nova godina Atina 2022

Nova godina Atina 2022
6 dana (3 noćenja)

TERMIN: 29.12.2021. – 03.01.2022.

 

Atina je glavni grad Grčke i jedan od najstarijih i najromantičnijih evropskih gradova. Zbog svoje blage i prijatne klime, predstavlja omiljenu destinaciju turista iz svih delova sveta, posebno tokom novogodišnjih praznika. Grad slavne istorije, koji su poštovali kako ljudi tako i Bogovi. Kolevka demokratije i modernih evropskih tekovina. Najveće atrakcije u Atini su Akropolj, brojna pozorišta, hram Zevsa Olimpijskog, stadion Panatinaiko, Dionisovo pozoršte i mnoge druge. Ovaj grad uvek pruža mogućnost fenomenalnih izleta i celodnevnog razgledanja. Uživačete u šetnji raskošnim ulicama i trgovima koji su posebno dekorisani za novogodičnje praznike a poseban doživlja je vatromet na Akroplju za sam doček nove godine. Za ljubitelje hrane tu su brojni restorani I taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom. Danas je Atina kosmopolitski grad vredan svakog uživanja koji privlači veliki broj mladih iz celog sveta.

29.12.2021. (prvi dan) Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

30.12.2021. (drugi dan) – Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom (Trg Omonija, Trg Sintagma gde se nalazi Parlament i straža Evzona, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova vrata, Bajronov spomenik, Nacionalna biblioteka, univerzitet…). Smeštanje u hotel. Slobodno popodne ili fakultativna poseta AKROPOLJU (Propileji, Partenon, Erehtejon…) sa stručnim lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

31.12.2021. (treći dan) – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet za ARGOLIDU – Korint, Epidaurus (obilazak antičkog pozorišta iz IV veka p.n.e. i muzeja) i Mikena (Kraljevske grobnice i Lavlje kapije). Povratak u Atinu. Priprema za doček. Fakultativni doček NOVE GODINE u nekom od popularnih gradskih klubova ili individualno na Sintagma trgu. Noćenje.

01.01.2022. (četvrti dan) – Doručak. Slobodno vreme. U podne poludnevni fakultativni izlet na SUNION, najjužniju tačku Atike (Posejdonov hram , Apolonovu obalu i Glifadu (slobodno vreme u Glifadi), koju naša agencija organizuje za prvi dan Nove godine). Povratak u Atinu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u neki od brojnih gradskih klubova. Noćenje.

02.01.2022. (peti dan) – Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Sledi noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputne pauze za odmor..

03.01.2022. (šesti dan) – Dolazak u Beograd u popodnevnim satima. Kraj aranžmana!

OPIS SMEŠTAJA:

 

Hotel Αchillion se nalazi u poslovnom centru Atine, na 200 metara od stanice metroa Omonija. U ponudi ima klimatizovane sobe sa balkonom. Besplatan kablovski internet dostupan je u čitavom hotelu. Sve hotelske sobe su jednostavno uređene, zvučno izolovane i imaju sigurnosne brave. U moderne pogodnosti spadaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.U hotelu Achillion svakog jutra se služi grčki doručak na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju bar sa satelitskom televizijom i restoran u kome se služe ručak i večera.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
1. Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
2. Tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* Ahilion ili sličnom
3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
4. Organizacioni i drugi troškovi agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
1. Fakultativne izlete
2. Međunarodno putno i zdravstveno Covid osiguranje 950rsd
3. Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

NAČIN PLAĆANJA:
o Gotovinsko plaćanje: depozit 3 000 RSD prilikom rezervacije, ostatak u ratama najkasnije
do 15. decembra po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
o Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2022. godine bez kamate
o Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
o Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja

*Minimalan broj putnika za realizaciju polaska iz Novog Sada je 20.
Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]