JAHORINA ZIMA 2022

 ZIMOVANJE 2022 JAHORINA

APARTMANI GROODVY HOUSE

JAHORINA ZIMOVANJE 2022

Jahorina sa najvišim vrhom Ogorjelica 1916 m/nv, skijašima nudi 20 km uređenih i dobro povezanih staza različitih težina, za početnike, rekreativce i vrhunske skijaše. Skijalište je povezano sa 3 šestoseda, 2 dvoseda, 3 ski lifta i 1 baby liftom. Deo staza pokriven je sistemom za veštačko osnežavanje u ukupnoj dužini od 3290m. Prosečan broj dana pod snegom je preko 150. a visina dostiže i do 3m.
Jahorina je pravi raj za sve ljubitelje zime i zimskih čarolija. 1984. godine je bila domaćin zimskih Olimpijskih igara a 2019. godine se održavaju Olimpijske igre mladih, gde će se mladi iz celog sveta takmičiti u disciplinama slalom i veleslalom. Jahorina je od Sarajeva udaljena svega 28km. Skijašima je na raspolaganju preko 30km dobro uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih žičarama i ski-liftovima, ukupnog kapaciteta od preko 10.000 skijaša na sat.
Udaljenost od aerodroma Sarajeva samo 28km je čini pristupačnom kako za goste iz regiona tako i za strane turiste. Nadaleko čuvena po gostoljubivosti svojih domaćina, Jahorina predstavlja skijaški centar koji treba posetiti. Veliki broj novoizgradjenih objekata, kafića i restorana daje mnoštvo mogućnosti gostima koji će uživati u toploj, domaćoj atmosferi.

Apartmani Groodvy house

GROODVY HOUSE nalazi se na idealnoj lokaciji, između hotela Bistrica, Košuta i hotela Galens u izgradnji (bivši hotel Jahorina). U okviru objekta nalaze se novoizgrađeni apartmani VIDIK. Apartmani su sa skijalištem povezani novoizgrađenom stazom do ski staze Prača sa jedne strane i staze Ogorjelica i Novak Đoković sa druge strane. Odlazak na skijalište i povratak sa skijališta omogućen je sa skijama. Apartmani imaju sopstveni parking i ski garderobu, a u sklopu objekta se nalazi mini market i kafe Groodvy’s place. U neposrednoj blizini objekta nalaze se svi dodatni potrebni sadržaji za savršen zimski odmor (market, restorani, hoteli sa bazenima, ski rental, ski škola, ski vrtić, ski kase…).

Apartman VIDIK 2 je površina oko 46m2. Nalazi se na prvom spratu. Sadrži spavaću sobu (struktura francuski ležaj + pomoćni ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen je za smeštaj 4 do 5 osoba. U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja, terasa, TV, TWC. Apartman poseduju bežični intrernet (Wi-Fi).

Apartman VIDIK 5 je površina oko 42m2. Nalazi se na drugom spratu. Sadrži spavaću sobu (struktura francuski ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen je za smeštaj do 4 osobe.U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja, TWC, TV. Apartman nema terasu. Poseduju bežični intrernet (Wi-Fi).

Apartman VIDIK 9 je površina oko 46m2. Nalazi se na drugom spratu. Sadrži dve spavaće sobe (strukture francuski ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen za smeštaj 4 do 6 osoba. U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja sa trepezarijom, TWC, TV, terasa. Apartman poseduju bežični intrernet (Wi-Fi).

Apartman VIDIK 14 je površina oko 46m2. Nalazi se na četvrtom spratu. Sadrži dve spavaće sobe (struktura francuski ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen za smeštaj 4 do 6 osoba. U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja sa trepezarijom, TWC, TV. Apartman nema terasu. Poseduju bežični intrernet (Wi-Fi).

Napomena: Svaki apartman poseduje peškire i fen.

Usluga: najam.

 

CENE SU IZRAZENE PO OSOBI ODNOSNO PO SOBI /APARTMANU TAMO GDE JE NAZNACENO

Program putovanja: 1. dan – smeštaj u hotel u vreme određeno po hotelskim pravilima. Noćenje. 2. dan – 7.dan – boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.8. dan – napuštanje hotela do vremena određenog po hotelskim pravilima.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS , na dan uplate

NAĈIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE ili VISA, MASTER i DINA kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE – isključivo u agenciji , ili 40% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 4 jednake mesečne rate – čekovima građana (deponuju se prilikom rezervacije), bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: boravak od 8 dana / 7 noćenja sa uslugom po izboru, u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa jednim ili dva pomoća ležaja (u objektima koji to dozvoljavaju), studijima i apartmanima.
CENA SKI PASS-a zavisi od perioda i plaća se na licu mesta. www.oc-jahorina.com

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Boravišnu taksu, prevoz, ski usluge, novogodišnju večeru, medjunarodno putno osiguranje i druge pakete osiguranja, individualne troškove.
OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja (individualna polisa) u agenciji. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju stranih država, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

POPUSTI ZA DECU U HOTELIMA – se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi i navedeni su u tabeli programa putovanja.
NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu u većini hotela iznosi od 50-100 % od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit.
Treća osoba se može smestiti u dvokrevetnu sobu sa pomoćnim ležajem u svim hotelima u kojima je za istu naznačena cena.

Minimalni broj noćenja u vreme novogodišnjih praznika je 7 noćenja, u ostalim terminima 5 noćenja. Kraći boravak radi se isključivo na UPIT uz doplatu.

VAŽNA NAPOMENA: Hotelski smestaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 48 sati od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).
Promena datuma putovanja, promena hotela, promena broja korisnika ili imena korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka, dodavanja ili zamene nekog od putnika sa ugovora) kao i tipa smeštajne jedinice smatra se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza i obavezna je korekcija postojećeg ugovora, a shodno tome i cene aranžmana po trenutno važećem cenovniku.
Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.
U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela.

OTKAZ REZERVACIJE ZA SVE SMEŠTAJNE OBJEKTE IZ PROGRAMA PODLEŢE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 50% DO 100% OD CENE ARANŢMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIĐENIM USLOVIMA HOTELA. POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVĈANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAĈINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE HOTELIJERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA.
Shodno sitiaciji uzrokovanoj pandemijom Covid-19 otkazivanje rezervacije je moguće po sledećim uslovima, a u skladu sa otkaznim uslovima hotela:
– pomeranje rezervacija u toku tekuće zimske sezone za neki drugi termin shodno raspoloživosti;
– pomeranje rezervacije za sledeću zimsku sezonu tokom koje je moguće iskoristiti uplaćeni avans;
– mogućnost povrata uplaćenog avansa u slučaju zatvaranja granica.
VAŽNO: Predstojeća turistička sezona, s obzirom na još uvek postojeću proglašenu pandemiju korona virusa, se razlikuje u odnosu na sve dosadašnje, zbog postojanja posebnih uslova i pravila koja važe na svim destinacijama i koja se moraju poštovati, radi čega insistiramo da se naši putnici, sa posebnom pažnjom i odgovornošću upoznaju sa svim uslovima i okolnostima koje su relevantne za uspešnu i bezbednu realizaciju objavljenih progama.
Realizacija programa putovanja zavisi od imperativnih epidemioloških mera utvrdjenih od strane RS, koje su važeće na dan početka putovanja. Kako su ove mere podložne stalnim promenama, u zavisnosti od epidemioloških uslova, te uvodjenje novih mera, izmena ili ukidanje postojećih, kao i sve druge promene i uslovi koji se odnose na putovanje, a ne isključuju njegovu realizaciju, ne mogu biti opravdan razlog za otkaz ugovorenog putovanja od strane putnika, u smislu novonastalih okolnosti, jer su putnici, kao i organizatori putovanja dužni da prihvate i poštuju sve državne odluke i mere važeće na dan početka putovanja, u cilju njegove realizacije.

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 5]