ZIMOVANJE 2022

BANSKO

Aparthotel ASPEN 

Aparthotel Aspen 

Lokacija: 200 m od gondole, pored hotela Casa karina, Poslednje renoviranje hotela je 2016. god.

Sadržaj:47 studija i apartmana, restoran, lobi bar, zatvoreni bazen, a la carte restoran, sauna, parno kupatilo, soba za masažu, parking, skijašnica, sef na recepciji, garaža (uz doplatu), stoni tenis.

Studija i apartmani: mini kuhinja, SAT TV, telefon, kupatilo (tuš/WC), fen, Wi-Fi, čajna kuhinja, aspirator, balkon.

Studio 2+1: jedna smeštajna jedinica sa dva standardna ležaja + sofa na razvlačenje.

Apartman 2+2: spavaća soba sa dva standardna ležaja + dnevna soba sa sofom na razvlačenje.

Apartman 4+2: dve spavace sobe sa po dva standardna ležaja + dnevna soba sa sofom na razvlačenje

Usluga: doručak – švedski sto.

CENOVIK U FAZI AZURIRANJA MOLMO VAS DA PROVERITE CENE TELEFONSKI

066 5 560 001

Cene su izražene u EUR po osobi po noći

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; NA- najam; PP – polupansion; ND – noćenje sa doručkom; App 2+2 – apartman sa jednom spavaćom sobom; App 4+2 – apartman sa dve spavaće sobe – pun pansion.

OBAVEZNA doplata za boravišnu i komunalnu taksu 6 EUR po osobi za ceo period (placanje u agenciji)

Cena uključuje: korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, internet Wi Fi..

Doplate: doplata za novogodišnju večeru 50 eur odrasli / deca 6-12 god 25 eur

CENA UKLJUČUJE:
• Smeštaj u hotelu po izboru iz tabele na bazi usluge naznačene u tabeli
• Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:
• OBAVEZNA doplata za boravišnu i komunalnu taksu 6 EUR po osobi za ceo period (placanje u agenciji)
• OBAVEZNA doplata za servis inopartnera 1 EUR po osobi po noći (plaćanje u agenciji)
• Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Bugarska-Beograd – DOPLATA (NIJE OBAVEZNA) PO CENI IZ TABELE ZA AUTOBUSKI PREVOZ
• Novogodišnju večeru (doplata u agenciji)
• Božićnu večeru (doplata u agenciji)
• Ski usluge u pretprodaji (doplata u agenciji)
• Medjunarodno zdravstveno osiguranje
• Ostale individualne troškove

AUTOBUSKI PREVOZ

Beograd – Bansko – Beograd, Beograd – Borovec – Beograd i Beograd – Pamporovo – Beograd, počev od 17.12.2021. do 05.03.2021.
Polasci posle 05.03.2020. biće organizovani ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika za autobus).U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom.

Polasci iz Beograda:

17.12.2020.
24.12.2020.
01.01.2021. –polazak iz Beograda u 06.00 časova
08.01.2021.
15.01.2020.
22.01.2021.
29.01.2021.
05.02.2021.
12.02.2021.
19.02.2021.
26.02.2021.
05.03.2021.
12.03.2021-povratak iz Banskog
Vreme polaska za Bansko, Borovec i Pamporovo je u 21:00 h, sa parkinga kod Kuće Cveća. Vreme povratka iz Banskog je od 16:00 h po lokalnom vremenu, vreme povratka sa Boroveca je od 17:00 h po lokalnom vremenu, vreme povratka sa Pamporova je od 15:00 .

Cena prevoza :

BEOGRAD – BANSKO / BOROVEC – BEOGRAD– 50 eur /Jedan pravac – 30 eurMINIMUM ZA REALIZACIJU AUTOBUSKOG PREVOZA IZ BEOGRADA JE 30 PUTNIKA

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika za autobuski prevoz, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza autobuskog prevoza ili da realizuje autobuski prevoz u organizaciji druge licencirane turističke agencije

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA AUTOBUSKOG PREVOZA OD STRANE AGENCIJE-a JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

NAPOMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ:
• Vreme povratka iz Bugarske proverava se sa pratiocem grupe prilikom odlaska iz Beograda
• Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište može da koristi iskjučivo dete do 2 godine
• Ukoliko dete do 2 godine koristi sedište u autobusu, plaća punu cenu karte
• Putnik je dužan da jedan dan pre polaska na put, proveri tačno vreme polaska autobusa
• Putnici u prtljažnik mogu da unesu maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku
• Autobus po dolasku staje što je mogude bliže smeštajnom objektu.
• Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
• Zbog velikih saobradajnih gužvi na samoj destinaciji u vreme koje je predvidjeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima nego sa nekoliko mesta koja će biti određena tako da budu što bliža hotelu u kome su putnici smešteni.
• O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska.
• Za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogudnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Organizator zadržava pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (minibus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.

NAPOMENA:
• Svaka soba u hotelima može da bude sa pomoćnim ležajem ukoliko nije drugačije naznačeno
• Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji
• VAUČERI ZA HOTEL i za SKI PASS se preuzimaju na šalteru agencije PONTE TRAVEL 2 dana pred put

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika za autobuski prevoz, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza autobuskog prevoza ili da realizuje autobuski prevoz u organizaciji druge licencirane turističke agencij

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

NAPOMENE I IZVODI IZ OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA – AUTOBUSKI PREVOZ:
• U AUTOBUSU – VI STE ČLAN GRUPE, MOLIMO POŠTUJTE GRUPU – GRUPA ĆE POŠTOVATI VAS!
• U autobusu je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Sva deca preko dve godine obavezno imaju svoje sedište. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli.
• Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu
• Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu. Prevoz prtljaga (2 torbe po putniku) je besplatan. Prostor za prtljag je u autobusu ograničen stoga vodimo racuna o saputniku i on je član grupe. Izuzimamo dečija kolica i ortopedska pomagala. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Agencija prevozi putnike do kuće ili hotela onoliko koliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami (još jedan razlog da smanijte vaš prtljag)
• Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. U slučaju gubitka lakše će biti pronađen
• Za zaboravljene stvari agencija kao prevoznik ne odgovara
• Zbog vaše bezbednosti, pridržavajte se uputstava pratioca grupe. Posada autobusa je odgovorna za tok i bezbednost vašeg putovanja, pustite ih da neometano rade svoj posao. Ako imate primedbe na njihov rad obratite se pretiocu ili agencij, nikako vozaču, nervozan vozač nije dobar vozač

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA – Uplata na račun For You Putovanja
6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – Sa firmama sa kojima For You ima ugovor

Agencija  zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po brojubankarske garancije 700761-021611/VV od 01.10.2021.Banka ProCredit Bank, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja i davanja saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 0078/2020 od 26.08.2020. zaključenog sa Primaocem garancije Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija
PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14.Licenca kategorije OTP, broj 130/2021 kategorija licence A
od 19.10.2021.

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]